OPTIMAAL MACHINAAL

"Het verbeterde machinaal keperverbandpakket van Excluton bespaart u een hoop ergenis en kosten en zorgt voor een optimale snellere verwerking.

Optimaal machinaal

U kunt er niet meer om heen: voor alle straatwerkzaamheden is machinaal straten verplicht.

Omdat de meeste bedrijven zich tegenwoordig bewuster bezig houden met machinaal straten komen er steeds meer vragen naar boven: welke machine schaft u aan? Welke klem past daar het beste bij? Mechanisch of vacuüm? Maar ook: welk machinaal pakket kan ik het makkelijkst verwerken?

Kwaliteit machinaal pakket

Er zijn door Excluton kunststof afzetplanken aangeschaft waarop de stenen worden geproduceerd. Een flinke investering met als resultaat mooie strakke en vlakke stenen.

Kwaliteit in kwantiteit!

Nieuw! Keperpakket KF & DF

Excluton heeft een verbeterde versie van het keperpakket ontwikkeld in KF en DF.

Door te kiezen voor dit echte keperpakket, met de grove vertanding aan de korte zijde en de kleine vertanding aan de lange zijde, kan de machinist voor zich uit werken, waardoor deze meer zicht heeft op het werk en geen stenen meer handmatig hoeft bij te leggen.

Overige machinale pakketen

Excluton levert inmiddels de meeste formaten in verschillende diktes (8cm en 10cm) in machinaal pakket. Of het nu gaat om Elleboog-, Blok-, Halfsteens-, of Klesorenverband. Ook leveren wij H-profielstenen en T3 stenen, welke voornamelijk gebruikt worden bij zware belasting, standaard in machinaal pakket."